Trappstädning i Åstorp

Qleanex – Din Professionella Partner för Trappstädning i Åstorp
Välkommen till Qleanex, din specialist på trappstädning i Åstorp. Vi förstår vikten av en ren och välskött trappuppgång för att skapa en trivsam och säker miljö för både boende och besökare. Med vår expertis och noggrannhet garanterar vi högsta kvalitet i varje uppdrag.

Varför välja Qleanex för din trappstädning i Åstorp?

Våra tjänster inom trappstädning

För att hålla din fastighet i toppskick erbjuder vi ett brett utbud av städtjänster:

Kvalitet och miljö

På Qleanex är vi stolta över vår höga kvalitet och vårt starka engagemang för miljön. Varje uppdrag anpassas noggrant efter kundens specifika behov och dokumenteras för att säkerställa att våra städare vet exakt vad som ska göras. Vi samarbetar med Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) för att garantera säker nyckelhantering, och alla nycklar är försedda med personliga stöldskyddsbrickor.

Miljöansvar är centralt för oss. Vi använder endast miljövänliga rengöringsprodukter och strävar efter att minimera vår vattenförbrukning. När det är möjligt använder vi torrmetoder och ser till att alla rengöringsredskap, såsom moppar och trasor, återvinns.

Vanliga Frågor

 Frekvensen av trappstädning beror på hur mycket trafik det är i byggnaden. För de flesta flerfamiljshus rekommenderar vi en veckovis städning.

Priset för trappstädning varierar beroende på fastighetens storlek och specifika behov. Kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Ja, vi använder endast miljövänliga rengöringsprodukter som är skonsamma för både människor och miljö.

Vi erbjuder en nöjd-kund-garanti. Om du inte är nöjd med resultatet kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet utan extra kostnad.

Kontakta oss

Är du intresserad av att anlita oss för trappstädning i Åstorp? Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en städtid. Vi ser fram emot att hjälpa dig hålla din fastighet i bästa skick.

Qleanex Städtjänster

Snabboffert (sidebar)

Kunduppgifter